Exact voor Accountancy

Voorkom dat klanten overstappen naar een kantoor dat wel de service en het advies kan geven die ze verwachten. Onze geïntegreerde online accountancysoftware laat accountants service gedreven werken én groeien in hun rol als strategisch adviseur. Alles sluit naadloos op elkaar aan. Alles is geautomatiseerd. Alles is onder controle.

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP

De krachtige tools van de Exact Online Accountancy software maken het geven van financieel advies heel eenvoudig.

Voeg waarde toe, dankzij beter advies.

Maak het verschil. Zet die hoogwaardige service neer waar klanten op zitten te wachten. Exact Online Accountancy helpt daarbij. Met continuous monitoring bijvoorbeeld. Reageer op afwijkingen en adviseer voortaan proactief. Sectorvergelijkingen helpen om zelf trends in een sector te ontdekken. Over sectoren gesproken: laat klanten migreren naar een van de industriepakketten. Dan is het totaalbeeld over hun bedrijf compleet.

Krijg een totaaloverzicht van de financiën van uw klanten.

Alles draait om inzicht in de administraties van alle klanten. Op 1 plek. Dat is gesneden koek met Exact Online Accountancy. Alles is up-to-date. Alles is overal en altijd online in te zien. Handige cockpits geven overzicht. Inzoomen op de administratie van 1 klant is een kwestie van een paar muisklikken. Stap ook een wereld binnen van gedetailleerd inzicht en optimale controle. Dat werkt veel prettiger.

Werk makkelijk online samen met klanten.

Bij Exact Online Accountancy draait alles om samenwerking. Met klanten en collega’s. Bepaal samen met uw klant wie welk administratief werk doet. Werk ook altijd met dezelfde gegevens. Geen onduidelijkheden meer over welke versie van de administratie up-to-date is. Ook de klanten profiteren daarvan. Zij hebben eindelijk altijd en overal hun up-to-date financiën bij de hand. En zo levert u de beste service!

Voer snel en efficiënt gegevens in.

Houd meer tijd over voor advies. Met Exact Online Accountancy is bijna al het invoerwerk te automatiseren. Denk aan een 100% nauwkeurige scanservice en automatische uitwisseling met banken en de overheid. Help klanten snel aan de slag met templates voor rekeningschema’s. Ook goed voor de klantenbinding! En als klanten werken met de industriepakketten sluiten alle processen op elkaar aan. Dat voorkomt heel wat correctiewerk.

MODULES VOOR EXACT VOOR ACCOUNTANCY

Interesse?
Laat het ons weten.