Exact voor Handel

Blijf waarde toevoegen en gezonde marges realiseren. Dé manier om de concurrentie voor te blijven. De geïntegreerde Exact Online business software laat handelsbedrijven controle krijgen over logistiek, relatiebeheer & financiën én hun positie in de keten versterken. Alles sluit naadloos op elkaar aan. Alles is geautomatiseerd. Alles is onder controle.

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP
Dennis 0230

Voor handelsbedrijven staat de juiste IT bijna altijd gelijk aan automatisering. Door alle processen te automatiseren, houdt u enorm veel tijd over en krijgt u bovendien inzicht in uw business. Simpel gezegd is automatisering de sleutel tot de controle en structuur die u nodig heeft om uw handelsbedrijf te laten groeien. Hoe IT u helpt om zaken op orde te krijgen:

Neem beter geïnformeerde beslissingen

  • Inzicht in wat u in uw systeem invoert, is de sleutel tot een goed besluitvormingsproces. Essentiële inzichten zijn onder meer gegevens over uw prospects en klanten, voorraad, omzet, winstmarges, uitstaande betalingen en cashflow.
  • Zorg dat u uw business altijd en overal bij u heeft. Als u uw belangrijke bedrijfsgegevens bij de hand heeft – ook op uw smartphone of tablet – kunt u beter profiteren van uw prospects en klanten.
  • Door alle bedrijfsprocessen samen te brengen in één systeem krijgt u veel meer controle én veel meer inzicht in uw business. Zo kunt u efficiënter werken en heeft u overal en altijd alles in beeld.

Wees slimmer dan uw concurrenten

  • Richt uw processen gestructureerd in en automatiseer ze om betere service te leveren. Hierdoor kunt u beter inspelen op de verwachtingen van uw klanten en bent u de concurrentie te slim af.
  • Zorg voor een volledig beeld van elke klant en prospect met behulp van geïntegreerd CRM. Zo weet u wat ze kopen, wanneer ze het kopen, hoe vaak ze het kopen en wanneer ze hun factureren betalen. En daardoor kunt u een veel betere klantenservice opzetten.
  • Zorg dat u uw plaats in de keten bewaakt door online inzicht in zaken te geven en samen te werken. Zo kunt u veel effectiever communiceren met uw klanten, leveranciers en partners.

Bereik meer met minder

  • Pak de manier waarop u de voorraad in uw magazijn(en) verwerkt handig aan. Sla alles op een vaste plaats op, zodat uw order pickers de meest efficiënte route kunnen kiezen en meer kunnen verwerken in minder tijd.
  • Hou op met alles steeds opnieuw te moeten doen. Integreer al die systemen voor verschillende processen in één systeem en zorg dat u gegevens nog maar één keer hoeft in te voeren.
  • Zorg dat uw online bedrijfssoftware met uw onderneming meegroeit door uw favoriete software en services eraan te koppelen met apps. Denk aan uw bank, webshop, kassasysteem of sociale media. Zo kunt u ze integreren met uw eigen processen, waardoor het één online systeem wordt.
  • Profiteer van de meerwaarde van uw accountant door online samen te werken, op de manier die voor u beiden het beste werkt.

Online bedrijfssoftware is een zeer effectieve manier om veel meer uit uw handelsbedrijf te halen. De beste tool om dat te bereiken is met Exact Online Handel, speciaal ontworpen voor handelsbedrijven.

MODULES VOOR EXACT VOOR HANDEL

Interesse?
Laat het ons weten.