Exact voor Zakelijke Dienstverlening

Voorkom het weglekken van omzet door fouten in urenregistratie & facturatie en wees de concurrentie een stap voor. Want de geïntegreerde Exact Online business software laat dienstverleners winstgevende projecten opleveren en hun service verbeteren. Alles sluit naadloos op elkaar aan. Alles is geautomatiseerd. Alles is onder controle.

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u last van omzetverlies door:

  • Projecten zonder duidelijke omvang?
  • Geen controle over tarieven en kortingen?
  • Geen inzicht in verantwoording?
  • Fouten in de facturen?
  • Onvoldoende overzicht?

Door het projectmanagementproces in 1 systeem te integreren heeft u volledig inzicht in uw projecten van begin tot einde. Dat zorgt er voor dat u omzetverlies voorkomt en uw winst groeit. En daarmee ook uw bedrijf.

Om resultaten te verbeteren via betere besluitvorming en gestroomlijndere processen heeft u beter inzicht nodig. En inzicht is precies wat Exact Online levert.

Want alleen met het juiste inzicht kunt u actie ondernemen en alles uit uw projecten halen.

Inzicht in projectmarges om resultaten te optimaliseren

Door het integreren van CRM, boekhouden en projectmanagement in de cloud, zorgt Exact Online voor volledig inzicht in al uw projecten. Hierdoor kunt u resultaten en winstgevendheid nauwkeuriger controleren, van budgettering tot facturatie.

Verhoog de factureerbare uren en verbeter de efficiëntie

Capaciteitsplanning, urenregistratie en facturatie worden naadloos gecombineerd om een compleet en nauwkeurig beeld te schetsen van uw verplichtingen en de resterende capaciteit. Zo weet u altijd wie wat wanneer doet en kunt u veel efficiënter plannen.

Waterdichte facturatie voorkomt het verliezen van inkomsten

Zoals u waarschijnlijk al eens gemerkt heeft, kan er informatie verloren gaan bij de overdracht van gegevens van het ene systeem naar het andere. Exact Online integreert urenregistratie en goedkeuring in uw facturatieprocessen en genereert facturen automatisch. Zo wordt het verlies van uw hard verdiend geld voorkomen.

Versnel facturatie om uw cashflow een impuls te geven

Versnel facturatie om  uw cashflow een impuls te geven

Snellere, nauwkeurige facturatie betekent snellere betalingen. Alle bedrijfsonderdelen worden met elkaar verbonden tot een naadloos geheel. Ook bent u dankzij Exact Online volledig op de hoogte over wie wat aan u verschuldigd is. En uitstaande betalingen worden snel gespot en opgevolgd, zodat de cashflowpositie nog sterker wordt.

Kortom, met meer inzicht en de juiste tools kunt u veel efficiënter werken. U maximaliseert de factureerbaarheid van uw medewerkers.

MODULES VOOR EXACT VOOR ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

Interesse?
Laat het ons weten.