Wat we doen

Interesse?

Laat het ons weten.

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP

Finplex is een getalenteerd, vooruitstrevend en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de implementatie van Exact bedrijfssoftware voor kmo’s. Wij streven de ambitie na om uw betrouwbare partner te worden die mee bijdraagt aan de groei van uw bedrijf.

Gespecialiseerd in een complete integratie en implementatie van Exact business software in de cloud.

Onze Diensten

Als integrator van Exact voorzien wij een complete implementatie zodat u vanaf dag 1 zonder problemen aan de slag kan gaan. Door onze jarenlange ervaring met de Exact bedrijfssoftware hebben we de nodige kennis in huis om u volledig naadloos te begeleiden bij de overstap naar Exact. Wij bieden u bovendien een kwaliteitsvolle service aan van implementatie tot navolging, support, training en advies. Bovendien reiken we eigen ontwikkelde applicaties aan die u kunnen helpen bij uw financiële administratie.

Exact Online

Exact is dé online business software voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in één is het de basis van ieder gezond bedrijf. Daarnaast bestaan er geïntegreerde pakketten voor kmo’s in de productie, handel en zakelijke dienstverlening.

Consulting

Finplex helpt u graag de voorgestelde oplossing in uw bedrijfsprocessen te verwerken. Daarom bieden we u een implementatiepakket aan waarbij onze consultants het Exact pakket naar uw wensen inricht én optimaliseert voor uw organisatie. 

De standaard software van Exact voorziet in de algemene behoeften van een groot deel van onze klanten. Maar iedere organisatie is anders. Hierdoor kan er nood zijn aan meer functionaliteit of kleine aanpassingen in de standaard Exact-software. Onze consultants helpen u dan ook bij de uitvoering van uw eisen en wensen. Daarbij analyseren ze al de bedrijfsprocessen om vervolgens de juiste aanpak te formuleren ter verbetering van uw administratieve efficiëntie. Daartoe kunnen onder andere behoren: de herinrichting van uw administratie(s); migratietrajecten; nieuwe implementaties; en/of aanpassing van lay-outs.

Het overschakelen op nieuwe software is over het algemeen een belangrijke gebeurtenis voor een organisatie.

De betrokkenheid van de medewerkers is daarbij van cruciaal belang. Bijgevolg  betrekken wij al vroeg in onze aanpak de gebruikers van het pakket. Dit kan gaan van het vormgeven van processen tot het aanleveren van materiaal. Het goed managen van de veranderingen is een succesfactor voor elk onderneming.

Onze aanpak staat garant voor een efficiënte en succesvolle oplevering waarna het pakket rechtstreeks gebruikt kan worden. Echter is de implementatie van uw Exact omgeving pas compleet als we ook uw medewerkers voorzien van een training. Vandaar organiseren we kort na de installatie een opleiding zodat iedereen de software al van bij de start perfect onder de knie heeft.

Support

Na een gedegen implementatie wilt u ook dat uw bedrijfssoftware maximaal rendeert. Een goede ondersteuning op uw Exact-software is daarbij van doorslaggevend belang. Onze consultants zijn gespecialiseerd in het ondersteunen en optimaliseren van uw Exact pakket. Ze combineren gedegen productkennis met bedrijfskundig inzicht. Finplex biedt u dan ook support aan op de vragen en/of problemen die rijzen bij het werken met Exact. Voor deze service kunt u terecht bij onze consultants die u helpen bij uw vragen over de werking van uw software.

Applicaties

Wilt u iedere dag automatisch de dagkoersen van meer dan 30 valuta importeren in uw administratie? Finplex ontwikkelde hiervoor zijn eigen app.