Exact voor Accountancy

Klanten die overstappen omdat ze ergens anders een betere service krijgen, is de grootste nachtmerrie van elke accountant. Dankzij geïntegreerde online accountancysoftware kunnen accountants groeien in hun rol als adviseurs. Alles is geautomatiseerd. Alles is onder controle.

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP

De krachtige tools van de Exact Online Accountancy software maken het geven van financieel advies heel eenvoudig.

Geef beter advies, creëer meer waarde

Klant is koning, dus moeten we ze zo behandelen. Continuous monitoring reageert op afwijkingen en zorgt ervoor dat u proactief kan reageren. Probeer uw klanten eveneens te overtuigen van de industriepakketten, zo krijgen ze een totaalbeeld van hun onderneming. 

Zie uw klant in z'n geheel

De administratie van alle klanten, altijd en overal beschikbaar is in een handige online omgeving. De administratie van één bepaalde klant is slechts een paar muisklikken verwijderd. 

Werk makkelijk online samen met klanten.

Samenwerking is het toverwoord bij Exact Online Accountancy. Bepaal samen wie wat doet en dat met dezelfde data. De administratie is dus altijd up-to-date. Ook de klant heeft zo altijd de meest actuele versie van zijn gegevens en financiën. Op die manier levert u de beste service! 

Voer snel en efficiënt gegevens in.

Automatiseren is het codewoord van dit tijdperk. Met Exact Online Accountancy kan alles nauwkeurig worden gescand en uitgewisseld. Kiezen de klanten ook nog voor een industriepakket, dan is ook meteen alles op elkaar afgestemd. 

MODULES VOOR EXACT VOOR ACCOUNTANCY

Interesse?

Laat het ons weten.

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP