Exact voor Handel

Toegevoegde waarde en gezonde winstmarges zijn dé manier om de concurrent voor te blijven. Krijg meer controle over uw logistiek, relatiebeheer en financiën en versterk uw positie in de keten. Alles sluit naadloos op elkaar aan. Alles is geautomatiseerd. Alles is onder controle. 

Hoe blijft u uw concurrent voor? Toegevoegde waarde en goede winstmarges. Hoe je dat krijgt: Exact voor Handel. Meer controle over uw logistiek, relatiebeheer en financiën allemaal in één programma. 

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP
Dennis 0230

IT staat bijna altijd gelijk aan automatisering. Net door die automatisering wint u een hoop tijd en inzicht in uw business. Zoekt u dus een meer controle en structuur? Dan helpt IT u op de volgende manieren: 

Beslis geïnformeerder

  • Een goed besluit begint bij een goed inzicht. Dat bestaat onder meer uit gegevens over prospecten en klanten, voorraad, omzet, marges en cashflow. 
  • Een grote bereikbaarheid zorgt ervoor dat u altijd een beroep kan doen op de data van uw prospects en klanten. Vanaf nu beheert u uw business ook via uw smartphone of tablet. 
  • Eén systeem betekent efficiëntie. Alle processen zijn gebundeld en zo creëert u meer inzicht in uw bedrijf. U bent dus altijd en overal op de hoogte dankzij de toepassingen in de cloud. 

Wees slimmer dan uw concurrenten

  • Structureer en automatiseer uw processen voor een betere service. Zo speelt u beter in op de verwachtingen van de klant en bent u de concurrent slimmer af. 
  • Integreer uw CRM voor een beter en vollediger beeld van de klant. Zo weet u wat, wanneer en hoe vaak de klant iets koopt, maar ook wanneer de klant betaalt. Op die manier kan u uw klantenservice verbeteren. 
  • Verzeker uw plaats in de keten door (online) samen te werken. Zo communiceert u veel effectiever met klanten, leveranciers en partners.

Bereik meer met minder

  • Verbeter uw voorraadbehandeling. Zet alles op een vaste plaats, zodat orderpickers de meest efficiënte route gebruiken en meer doen op minder tijd. 
  • Integreer alle systemen in één systeem. U bespaart een hoop tijd met data-invoer. 
  • Zorg online ook voor continuïteit. Uw software gekoppeld aan uw apps. Denk maar aan uw bank, webshop, social media, ... Maak er één online systeem van. Dat bespaart u en de klanten tijd en moeite. 
  • Werk online samen met uw accountant. De samenwerking loopt vlotter en wordt een grotere meerwaarde. 

Met online bedrijfssoftware haalt u effectiever veel meer uit uw bedrijf. Exact Online Handel is daarvoor de beste manier.

MODULES VOOR EXACT VOOR HANDEL

Interesse?

Laat het ons weten.

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP