Exact voor Zakelijke Dienstverlening

Fouten in urenregistratie en facturatie zijn verleden tijd. Met de geïntegreerde Exact Online Business software bent u de concurrentie altijd een stap voor.  Alles sluit naadloos op elkaar aan. Alles is geautomatiseerd. Alles is onder controle.

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP

U verliest omzet omdat:

  • Uw projecten geen duidelijke omvang hebben? 
  • Uw tarieven en kortingen niet onder controle zijn? 
  • Uw verantwoording inzicht mist? 
  • Uw facturen fouten bevatten? 
  • Uw overzicht niet duidelijk is?

Door het projectmanagementproces in één systeem te integreren laat u uw bedrijf groeien. Het creëert namelijk inzicht in uw projecten en zo zorgt u ervoor dat uw omzetverlies daalt en uw winst stijgt. 

Want alleen met het juiste inzicht kunt u actie ondernemen en alles uit uw projecten halen.

Optimaliseer resultaten met meer inzicht

Van CRM, boekhouden tot projectmanagement; alles zit in de cloud. Net daardoor krijgt u meer inzicht in al uw projecten. Op die manier controleert u nauwkeuriger de resultaten en winstgevendheid, van budgettering tot facturatie. 

Meer efficiëntie, meer factureerbare uren

U weet altijd wie wat doet dankzij de naadloze combinatie van capaciteitsplanning, urenregistratie en facturatie. Zo krijgt u een nauwkeurig beeld van uw verplichtingen en resterende capaciteit. 

Verlies geen inkomsten meer

Met Exact Online verliest u geen gegevens meer door de overheveling van het ene naar het andere systeem. De urenregistratie en goedkeuring worden geïntegreerd en facturen worden zo automatisch opgemaakt. U verliest dus geen tijd en geld meer. 

Geef een impuls aan uw cashflow

Betere facturatie staat gelijk aan snellere betalingen. Dankzij de integratie van alle onderdelen, bent u continu op de hoogte van wat u verschuldigd bent en wat u nog moet krijgen. Zo wordt uw cashflowpositie alleen maar sterker en beter. 

Met meer inzicht en de juiste tools verhoogt u de efficiëntie van uw medewerkers en hun factureerbare uren.

MODULES VOOR EXACT VOOR ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

Interesse?

Laat het ons weten.

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP