Wie we zijn

Interesse?

Laat het ons weten.

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP
Dennis 0133

Onze Missie

Het is de missie van Finplex om kmo’s te laten innoveren en efficiënter te laten functioneren door hen van een naadloze integratie van Exact bedrijfssoftware te voorzien. Wij willen het succes van onze klanten bevorderen door hen van een optimale implementatie van de Exact producten te voorzien.

Onze Visie

Door onze kennis en klantgerichtheid streven wij de ambitie na om uw betrouwbare partner te worden in uw software-uitdagingen. We ondersteunen en begeleiden u bij de implementatie en inrichting van uw financiële administratie gecombineerd met de sector gerelateerde uitbreiding.  Hierdoor hopen wij mee bij te dragen aan de groei van uw bedrijf.

We luisteren naar de noden van onze cliënten en trachten onze diensten daarop te enten. We dringen ons in geen geval op, maar proberen onze cliënten wel pro-actief te adviseren en hen de juiste oplossing aan te bieden.

— Sven Cornelis, CEO Finplex

Onze Waarden

Integer

Wij houden de professionele en ethische codes in stand, én gaan open en eerlijk om met collega’s, partners en cliënten.

Klantgericht

Wij werken op een krachtdadige manier samen met onze klanten, waardoor we steeds de beste klant specifieke oplossingen kunnen voorstellen.

Pragmatisch

Wij zijn vastbesloten om de beste te zijn in ‘doen wat telt’, en we meten ons succes af aan het succes van onze cliënten en onze medewerkers.

Gepassioneerd

Wij hebben een grote passie voor ons vak, en wij stimuleren en waarderen initiatieven: wij stellen realistische, uitdagende doelen en zijn verantwoordelijk voor de realisatie van deze doelen.

Innovatief

Wij geloven dat groei enkel bereikt kan worden indien we erin slagen om onze diensten en processen voortdurend te vernieuwen en af te stemmen op onze cliënten.